Glaswerken Jan Piessens - Glas voor interieur & exterieur
 
 
Glas op maat van uw ruimte
 
Glazen draaideuren
Glazen draaideuren worden vaak op een vloerveer geplaatst. Deze zogenaamde pendeldeur opent in beide richtingen en sluit vanzelf dankzij een vlotte veerwerking. Wens je een deur die in één enkele richting opent dan kan dit met een aanslagdeur voorzien van zijscharnieren of scharnieren boven/onder. Kies je nu voor helder glas, volledig of gedeeltelijk mat glas, door een glazen deur te plaatsen behoud je de natuurlijke lichtinval van de ene naar de andere ruimte.
 
Glazen schuifdeuren
Een glazen schuifdeur kan een plaats besparend alternatief zijn voor een draaideur. Of de deur nu krachtig geopend of gesloten wordt: enkele centimeters vóór het einde van de loopweg wordt de glazen schuifdeur – in beide richtingen – zachtjes op de loopwagens afgeremd en automatisch in de eindpositie geleid. De techniek die dat mogelijk maakt, is onzichtbaar.
 
Glazen douchedeuren en wanden
Douchedeuren, douchewanden of volledige glazen douchegehelen, ze worden voor jou op maat gemaakt van je doucheruimte. Het glas kan aan de binnenzijde behandeld worden met 'Clearshield'. Dit is een duurzame coating die het aanhechten van vuil en kalk verhindert. Het water parelt snel af en neemt het vuil gelijktijdig mee. De scharnieren en andere beslagelementen kan je verkrijgen in 3 variante afwerkingen: chroom mat, chroom blinkend of geborsteld inox.
 
Glazen scheidingswanden
Glazen scheidingswanden zorgen voor een luchtige indeling van je interieur. Optimale lichtinval en ruimtelijk effect is het resultaat. Wens je een volledig open kijk maar toch een geluiddempend effect en behoud van warmte of wens je een beperkt doorzicht maar toch behoud van lichtinval, alles is mogelijk met glas. Gekleurde, transparante of matte toepassingen afhankelijk van jou wens.
 
Lacobel, gelakt glazen achterwanden
Gelakt glazen achterwanden, "lacobel",  een mooi alternatief voor tegels. Zowel in je keuken als badkamer kan je kiezen voor glas in plaats van tegels. Het glas wordt gelakt aan de achterzijde en duurzaam verlijmd tegen de muur. Door het veiligheidskarakter van het glas is het hittebestand en breukbestand. Een glanzend oppervlak zorgt voor een makkelijk onderhoud. Lakken kan in alle ral of ncs kleuren.
 
Glazen borstwering,
balustrades voor je interieur en afsluiting voor je terras
Glazen borstwering, de ideale connectie tussen een veilig gevoel en een ruimtelijk gevoel. Balustrades in glas kunnen geplaatst worden tussen verikale balusters of ingeklemd onderaan in een U profiel. Het behoud de natuurlijke lichtinval van een achterliggend raam.
 
Beloopbaar glas
Wens je glas te gebruiken voor je trap of overloop, alles is mogelijk
Glas gebruikt in je interieur past in elke stijl, van klassiek tot hypermodern. 
 
 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint